Maak kennis met PULLZ tijdens een proefles

Maak kennis met Pullz Beverwijk en ervaar het EMS-trainen! Natuurlijk is het van belang om te weten of wij bij jou passen en daarom nodigen wij jou graag uit om een proefles te komen volgen. 

Hoe ziet een proefles bij Pullz eruit?

#1 Persoonlijke kennismaking We ontvangen je graag voor een persoonlijke kennismaking. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, jouw doelen en waar je momenteel tegenaan loopt met het behalen van jouw doelen. Zo kunnen wij jou de begeleiding geven die jij nodig hebt.

#2 Doelen vaststellen & sportplan opstellen Samen stellen we aan de hand van jouw doelstellingen een sportplan op maat op die bij jou past, want ieder lichaam is anders.

#3 Bodyscan De bodyscan geeft informatie over jouw lichaam. Je leert je lichaam in detail kennen. Aan de hand van de bodyscan kunnen wij de progressie die jij doormaakt volgen en bijsturen. 

#4 Voedingsadvies Bij een gezond lichaam hoort ook een gezonde basis van voeding. Wij adviseren jouw ook op het gebied van voeding.

#5 EMS-training We leggen je alles uit over EMS-trainen. Ervaar zelf een persoonlijke EMS-training tijdens de proefles. 

#6 Evaluatie Na de proefles heb jij een full experience gehad van ons, Pullz, om te kijken of EMS-trainen ook bij jou past!

De proefles duurt ongeveer een kleine 1,5 uur, kost eenmalig 20 euro en is bedoeld om te kijken of Pullz Beverwijk de sportschool voor jou is.

Stel niet uit en meld je aan voor een proefles!

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen voor het inplannen van een proefles. Je kunt ook je proefles zelf inplannen. Zit er geen passende tijd bij, vul dan onderstaand formulier in

Maak kennis met PULLZ Sport & Lifestyle 

Vraag direct online een proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportschool PULLZ in Beverwijk is dé sportschool voor EMS Training, sportvasten, personal coaching en voeding. Bij PULLZ bieden wij jou de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te realiseren. Wij streven naar blijvend resultaat! Maak kennis met ons en start met een proefles!

Zit er geen datum voor je bij? Klik dan op deze knop hieronder! Dan kunnen wij schuiven in het rooster.

Of plan gelijk je proefles in:

Ervaringen van de proefles: