Sportvasten

Wil jij binnen 10 dagen maximaal afvallen, je conditie en vitaliteit verbeteren? Dan is Sportvasten het programma voor jou!

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen, 10-daags sportprogramma waarbij je de metabole switch maakt van suiker naar vetverbranding! In dit traject wordt je persoonlijk begeleid en de juiste supplementen krijgt die er voor zorgen dat jij de switch maakt. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen.

Waarom Sportvasten?

Tegenwoordig zijn we suiker verbranders. Met als resultaat:

-Overgewicht
-Vermoeidheid
-Slechtere weerstand

De sportvastenkuur stimuleert het maken van de metabole switch door het toepassen van specifieke aanpassingen in je voeding in combinatie met sporten. Dit zorgt voor een gelijktijdige afname van de suikervoorraden in het lichaam en in je spieren, waardoor deze steeds meer moeten overgaan op het verbranden van vet.

 

Wil jij ook samen met mij zulke resultaten behalen? Meld je dan hieronder aan voor meer informatie!

Sportschool PULLZ in Beverwijk is dé sportschool voor EMS Training, sportvasten, personal coaching en voeding. Bij PULLZ bieden wij jou de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te realiseren. Wij streven naar blijvend resultaat! Maak kennis met ons en start met een proefles!