Wim Hof Methode Workshop

Stap net als Wim Hof in een ijsbad en herontdek je lichaam!

De Wim Hof Methode is bedacht door de ‘Iceman’ Wim Hof en combineert de krachten van de kou, ademhaling en mindset/focus. 👤❄️

Door onze comfortabele levensstijl en de samenleving waarin we leven zijn we veel van de natuurlijke vermogens van ons lichaam verloren. Denk aan kracht, flexibiliteit, focus en soms zelfs het vermogen om je gelukkig te voelen.
Hierdoor voelen we ons vaak slap, kunnen we onszelf niet goed concentreren hebben we last van veel fysieke kwaaltjes en zijn we net even een beetje teveel gestresst.
De Wim Hof Methode helpt je om deze natuurlijke vermogens van je lichaam weer te ontdekken. 🔎👀

Met ademhalingsoefeningen, blootstelling aan de kou, en het trainen van de geest zorgt de Wim Hof Methode dat je weer in je kracht komt te staan, balans kunt vinden en je zowel fysiek als mentaal sterker kunt voelen dan ooit! ⚖️🧊

Denk jij nu: Ik wil de volgende Ice Man/Woman worden?! Meld je dan aan via onderstaand formulier (aanmelden via dit event is GEEN inschrijving).
Praktische details:
Datum: 21 januari 2021 om 17:45 uur
Locatie: Pullz Sport & Lifestyle in Beverwijk
Duur: 3,25 uur
Kosten: €79,90
Aanmelden: via onderstaand formulier voor meer informatie.

Wil jij meer informatie of je aanmelden voor de workshop? Vul nu het formulier in!

Sportschool PULLZ in Beverwijk is dé sportschool voor EMS Training, sportvasten, personal coaching en voeding. Bij PULLZ bieden wij jou de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te realiseren. Wij streven naar blijvend resultaat! Maak kennis met ons en start met een proefles!